Coachingssessie

 

Een coachingssessie is gericht op het zichtbaar maken en opheffen van (mentale) blokkades in je systeem. Er wordt hierbij gewerkt op de mentale, emotionele, fysieke en spirituele laag.

In een coachingsgesprek gaan we samen kijken naar wat voor uitdagingen en belemmeringen zich in jou leven afspelen, die ervoor zorgen dat jij niet kan stromen en functioneren zoals jij graag zou willen.

Wat er nodig is en mag gebeuren tijdens een coachingssessie is afhankelijk van jou als persoon en je situatie.

 

In het coachingsgesprek maken we je blokkades en belemmeringen zichtbaar en gaan we kijken hoe we hier verandering in kunnen brengen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van  meditatie, (lichte) yoga- en ademhalingsoefeningen met of zonder klank (& instrumenten). Afgestemd op jou ziel kijk ik naar wat zich aandient en mag gebeuren.

 

In sommige gevallen kan het ook nodig zijn om energetisch iets weg te halen wat voor verstoring zorgt in jou systeem zodat je de volgende stap kan zetten.

 

Soms kan een multidimensionale massage een te grote uitdaging zijn. In dat geval is een coachingssessie goed om mee te beginnen.

 

Voel je vrij om contact op te nemen, dan kunnen we samen afstemmen op jou behoefte.