Het Inner-Luck Kind

 

Vanuit een veilige bedding nodig ik je uit om je diepste delen onder ogen te komen. Het deel waarvoor in vele gevallen geen ruimte was, en wat nu helemaal mag zijn, je innerlijke kind.

 

Door traumatische ervaringen kunnen kindsdelen zijn gevlucht, bevroren of zijn ze ons gaan saboteren omdat ze niet begrensd zijn. Anders dan zielen- en energiewerk heeft innerlijk kind werk vaak tijd, ruimte en vooral veiligheid nodig, omdat ze net als een zwaard onder hete vuren zijn gesmeed, en daarom ook weer onder hete vuren worden getransformeerd.

 

 

Als je kind zich veilig voelt, gevoed door eigenliefde, beschermd door je oudere zelf, zullen veel dingen in je leven gaan stromen, je ervaart meer blijdschap, vreugde en plezier. Laat me je doormiddel van stem, klank, meditatie en energiewerk meenemen op een reis door verschillende werelden en dimensies, zodat we samen met jouw kind je leven gaan vormen.

 

Praktische info

Een sessie is volledig in afstemming op jouw ziel en jouw pad. Zo vindt er voordat we het daadwerkelijke werk beginnen, eerst een afstemgesprek plaats. Hierin worden de behoeftes in kaart gebracht en de praktische zaken behandeld. De sessie zelf duurt vervolgens 1,5 uur. Het is energetisch werk waarbij aanraking niet nodig is. Hierdoor is het tevens mogelijk om via Skype de sessie te doen.
Ervaring heeft mij geleerd dat vanwege de diepgang van de thema's vaak meerdere sessies nodig zijn om het probleem volledig aan te kunnen pakken. In de regel worden er daarom (minimaal) drie sessies aangeboden, echter dit zal in de afstemming duidelijk worden.