Mijn naam is Almira Cedic. Ik ben 33 jaar en geboren in Bosnië & Herzegovina. Ik ben actief als therapeut/healer en gespecialiseerd in het werken met het Innerlijk Kind (traumaverwerking).

Mijn werkwijze is holistisch en komt uit verschillende spirituele invalshoeken en beschavingen: het sjamanisme, Lemurië, Bosnië, Egypte etc. Ik werk multidimensionaal en op alle lagen van de mens: emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel. Daarnaast ben ik actief als workshop begeleider bij de School van Ascensie en Kundalini Yoga docent. Naast Kundalini Yoga heb ik ervaring met Hatha Yoga en Power Yoga.

 

Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heb een breed scala aan ervaring, inwijdingen en diploma’s op het gebied van bewustwording, sjamanisme, yoga en spiritualiteit. Onlangs heb ik de Levensdanstraining: ‘Pad van de Priesteres’ afgerond en ik volg nu het vierde jaar van de training Levenswiel bij de School van Ascensie, waar ik tevens nauw mee samenwerk. Daarnaast verdiep ik me momenteel in de mijn Lemuriaanse achtergrond en ben ik bezig met onderzoeken van de Light Languages die ik spreek en op aarde kom brengen.

 

De naam Nalini staat voor lotus, welke omschreven kan worden als de groei naar verlichting en symboliseert voor mij mijn verleden, heden en toekomst. Door mijn achtergrond, levenservaring en het spirituele en aardse pad, dat ik nog steeds met veel plezier mag volgen, en met alle uitdagingen van dien, heb ik mijn wijsheid en gaven ontdekt, welke ik met jullie en de wereld mag delen. Mijn hart gaat uit naar het Inner-Luck Kind, multidimensionaliteit, sjamanisme, dans, beweging, expressie, de natuur en dit alles met elkaar verbinden tot een samenwerkend geheel om met mijn unieke bijdrage te helpen bouwen aan de nieuwe aarde.