Stromen vanuit je kern

Bloem van Licht

Nalini in het Sanskriet betekent lotus en staat voor de bloem van licht. De lotus komt uit modderige en donkere diepten in alle schoonheid tevoorschijn en groeit naar het licht.

Door middel van yoga en meditatie heb je de mogelijkheid om dieper in contact te komen met jezelf. Op deze wijze kan je de wereld in en om je heen transformeren zodat jij net als de lotus in alle schoonheid tot bloei kunt komen, om het goddelijke in jezelf te her-ontdekken.

Yoga (afkomstig van Joke in het Sanskriet, dat staat voor eenheid) brengt lichaam en geest samen. Door het beoefenen van yoga kom je meer op één lijn met jezelf en je omgeving.

 

Kundalini Yoga 

Almira werkt vanuit het basisprincipe en met de technieken van Kundalini Yoga, waarbij ze de focus legt op de natuurlijke stroom van energie, de torus. Tevens geeft ze een andere dimensie aan haar lessen door het toepassen van zelfontworpen meditaties en technieken, waarbij er verbinding wordt gelegd met het Hogere Zelf, de aarde en de bron. Hierdoor kom je dieper in verbinding met jezelf.      Door middel van het combineren van bewuste ademhaling(technieken), meditatie en dynamische yogaoefeningen wordt gewerkt aan het klierensysteem, zenuwstelsel, organen, energiehuishouding en intuïtie. Tijdens de oefeningen en meditaties wordt ook gebruik gemaakt van mantra's. Deze brengen de geest tot rust, helpen je te focussen en werken kalmerend. Deze krachtige yoga vorm heeft een positief effect op je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Het helpt je om blokkades op te heffen in je systeem, vergroot je bewustzijn, vitaliteit en brengt innerlijke rust.